Nieuw bestuurslid Annemijn Mors

door | jan 20, 2019 | Nieuws

Eind vorig jaar gaf Connor Schatz te kennen de functie als secretaris van de Stichting Creative Sight niet meer te kunnen combineren met haar privéleven. Deze functie is daarom tijdelijk opgevangen door Joost van Riel (Voorzitter).

Al snel hadden we in gedachten om Annemijn Mors te vragen als nieuwe secretaris. Zij heeft met meerdere projecten in Nepal geholpen en daarnaast vinden we het belangrijk dat er in ieder geval minimaal één vrouw in het bestuur van Creative Sight aanwezig is.

Één van onze hoofddoelen is de ondersteuning van de lokale vrouwen van Nepal (het is nog een echte mannenwereld in Nepal) en mede daarmee nog eens bestempelend dat het belangrijk is om deze Stichting met een mix van mannen en vrouwen te besturen.

Toen we Annemijn via een bericht de vraag stelde om ons te helpen in het bestuur, gaf ze aan dat ze het momenteel wel wat druk heeft met haar studie, maar dit wel te kunnen combineren en het een heel leuk zou vinden om ons te helpen.

De stichting is nog relatief klein (wat ook ons moto is ” door klein te blijven kunnen we grote dingen doen” ). Hierdoor kunnen we de momenten om te overleggen beperken en daarmee haar studie niet in de weg zitten.

We vinden het heel fijn dat Annemijn ons verzoek heeft geaccepteerd en we gaan zeker een leuke samenwerking tegemoet!

Veel liefs / Namaste

Joost van Riel

Gebruik de onderstaande links en steun gratis de aangesloten initiatieven

Miljoenen artikelen
Shares
Share This
My title