Nieuwe naam ‘Creative Sight’

door | jun 15, 2019 | Nieuws

In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om de verandering voor de stichting realiteit te maken. Waar we ruim een jaar geleden begonnen met de naam Stichting Creative Nepal kwamen we er in de afgelopen periode achter dat dat voor ons toch niet de volledige lading dekt. Daarbij kwam naar voren dat we ons in de toekomst niet alleen op Nepal willen richten maar ook de mogelijkheid willen behouden om in andere landen ons werk te doen.

De keuze is gevallen op de naam; Stichting Creative Sight. De nieuwe naam ‘Creative Sight’ vertaalt zich als creatief inzicht en dat geeft ons de ruimte om in de ruimste zin van het woord, de aangesloten initiatieven te kunnen helpen naar een hoger niveau te komen. Door bijvoorbeeld producten te verkopen die vanaf de basis al bijdragen aan een duurzame onderneming.

Wij kopen bijvoorbeeld producten en grondstoffen in tegen een eerlijke prijs waarmee de betrokken partijen een goede basis hebben voor inkomsten en daarmee hun zelfstandigheid kunnen vergroten.

Met deze reden willen we dan ook een verkoopkanaal vrij maken voor Fairtrade en natuurlijke producten uit de landen waar we actief zijn. Voor de producten uit Nepal zal dit Creative Nepal zijn. Aan deze website wordt op dit moment hard gewerkt en zodra deze website online gaat kunnen we de producten van Local Women’s Handicrafts en Khagendra New Life Home aanbieden.

Dit zorgt er tevens voor dat je ons als stichting op drie manieren kunt steunen.

Ten eerste – door een donatie te doen, wel of niet gericht op een specifiek project wat we op dat moment aan het voorbereiden zijn. De actuele projecten zijn op deze pagina te vinden: https://www.creativesight.nl/projecten/

Ten tweede – door gebruik te maken van de reclame die we maken voor bol.com. Doormiddel van deze reclame ontvangen we een commissie voor iedere aanschaf. Het kost jou als klant bij bol.com niets extra’s. Met deze commissie ondersteunen we de aangesloten initiatieven en kunnen we als stichting op meerdere fronten ons werk blijven doen.

Stappenplan:

1. Ga naar www.creativesight.nl
(handig de pagina als bookmark op te slaan)

2. accepteer de cookies

3. klik op de link van bol.com, deze link is te vinden op elke pagina van de website

4. maak uw aankoop en draag bij aan de projecten van Creative Sight

Ten derde – door producten aan te schaffen die worden gemaakt door onze aangesloten initiatieven. Deze kunnen worden gekocht via verschillende websites, namelijk:

www.creativenepal.nl (binnenkort geopend)

www.armbandjesuitnepal.nl

www.productenuitnepal.nl

In de toekomst zullen er meerdere verkoop kanalen worden toegevoegd. Ook is er de mogelijkheid om groter in te kopen voor bijvoorbeeld een eigen winkel. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden mail ons op: [email protected]

Wij zijn erg blij met de nieuwe naam ‘Creative Sight’ en deze verandering en groei. Toch behouden we een kleine basis en kunnen we ‘door klein te blijven, grote dingen doen’

Met vriendelijke groet,

Het Team van Stichting Creative Sight

Gebruik de onderstaande links en steun gratis de aangesloten initiatieven

Miljoenen artikelen
Shares
Share This
My title